Po današnji zamenjavi trenerja ter novih bujnih napovedih predsednika Milana Mandarića predvsem pa športnega direktorja Ranka Stojića ni bilo potrebno dolgo čakati na odziv navijaške skupine Green Dragons, ki je že po nedeljski blamaži poslala kritiko na račun vodstva kluba, tokratne besede pa so bile še nekoliko ostrejše. Se ljubezen med navijači in vodstvom ohlaja?


“Green Dragonsi smo po današnji spektakularni tiskovni konferenci šokirani nad dogajanjem v NK Olimpiji. Obljubili so nam, da bo trenerski štab imel čas, da pokaže svoje delo – pa so na to obljubo pozabili. Bojimo se, da je vrag odnesel šalo in odgovorni, na čelu s športnim direktorjem in predsednikom ne vedo, da se igrajo z našo ljubeznijo,” so uvodoma zapisali v taboru navijaške skupine zeleno-belih.

Green Dragons poudarjajo, da je potrebno dobro razmisliti, v kakšno smer potuje Olimpija: “Vsi skupaj, navijači Olimpije, tisti na Severu in tisti na drugih tribunah, moramo dobro razmisliti, kam ta naša Olimpija sploh gre. Obljube o evropskem klubu za nas več niso merodajne. Dragonsi, tako kot v celi zgodovini našega delovanja – želimo le zdrav klub. V nedeljo se vidimo v Domžalah. Prav zaradi zadnjih dogodkov je tvoja udeležba nujna.”

Ljubljanski ultrasi so imeli v preteklosti z vodstvom Olimpije že nekaj nezglajenih sporov, saj so v eri predsednika Rastoderja nekaj časa bojkotirali domača srečanja, a so se nato znova vrnili v Stožice.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…