V koprskem prvoligašu so se tik pred začetkom spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije za sodelovanje dogovorili s starim znancem. Na koprsko Bonifiko se po polletnem premoru vrača Goran Galešić, ki je bil nazadnje član bolgarskega Boteva iz Plovdiva, s katerim se je razšel po sporazumni prekinitvi dogovora.


Bosansko-hercegovski nogometaš je kanarčke zapustil konec poletja, potem ko so Koprčani izpadli iz kvalifikacij za Evropsko ligo, 25-letni nogometaš pa tedaj ni skrival, da je odšel predvsem zaradi nesoglasij z zdaj že bivšim trenerjem Rodolfom Vanolijem. Galešić se je na Bonifiko vrnil že drugič, saj se je pred letom in pol, potem ko je v dresu rumeno-modrih prikazal dobre predstave, za sodelovanje dogovoril s splitskim Hajdukom, a zaradi protestov Torcide kaj hitro zapustil Poljud in se vrnil v koprsko jato. Galešić, ki je v dresu Kopra in Gorice odigral že 146 prvoligaških tekem, je tako po Mateju Eteroviću še drugi nogometaš, ki se po uspešnih igrah na slovenskih zelenicah v tujini nikakor ne znajde.

Kot so sporočili iz koprskega kluba, Galešić v tem trenutku še ureja zadnje podrobnosti, ekipi trenerja Alena Ščulca pa se bo predvidoma pridružil v ponedeljek.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…