Odhodi iz koprskega kluba se nadaljujejo, po odstopu obeh najvišjih članov uprave, podpredsednik Anteja Guberca in predsednika Andreja Poljšaka, se eksodus nadaljuje tudi med nogometaši. Po prestopu Jeana Phillipa Mendya v Maribor in Davorja Bagarića v Olimpijo, je novo sredino izbral tudi Goran Galešić, ki bo v prihodnje nastopal v dresu splitskega Hajduka, ki pa je ravno tako ko koprski klub v slabem finančnem stanju.


24-letni ofenzivni vezist je z Dalmatinci podpisal dveletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. Galešić je sicer v Prvi Ligi odigral 117 tekem, nazadnje 13 za Luko Koper, ko je spomladi trikrat tudi zatresel mrežo. Glavnino tekem med prvoligaši pa je odigral pri Gorici, kamor je prestopil z vsega 18 leti, kjer je v 104 nastopih zbral 23 zadetkov. Nekdanji reprezentant mlajših selekcij Bosne in Hercegovine ni skrival zadovoljstva ob prestopu na Poljud: “Rekel bi, da mi je bil Hajduk usojen, v tretjem poizkusu sem le okrepil Hajduk. Srečen sem in komaj čakam, da se prvenstvo začne in se dokažem trenerju.”

Odhodi iz koprskega kluba pa se verjetno še ne bodo končali, nekaterim vidnejšim članom je pogodba pretekla s koncem sezone, zato lahko prosto izbirajo klub. Med njimi je tudi kapetan Ivica Guberac, ki naj bi bil skupaj z očetom Antejem blizu Olimpije, omenja pa se tudi splitski Hajduk.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Timi Max Elšnik tarča Genoe

Kapetan Olimpije, Timi Max Elšnik je bil že pred leti tik pred prestopom v Sampdorio. Eden…