Kidričani bodo jutri pričakali ljubljansko Olimpijo, ki v petih poskusih še ni prišla do prve pomladanske zmage. V domačem taboru pred dvobojem z aktualnim državnim prvakom ostajajo skromni v napovedih, a bodo morebitno ponujeno priložnost zagotovo zagrabili z obema rokama in skušali zmajem zadati nov boleč udarec.


Z novimi točkami ali brez njih pa se bodo lahko pri Aluminiju že kmalu pohvalili z novo, izjemno pomembno pridobitvijo. Pred zimo smo že poročali, da so v Športnem parku Kidričevo zabrneli gradbeni stroji, po vmesni ustavitvi del zaradi izjemno nizkih temperatur pa se projekt izgradnje tribune že bliža h koncu, saj novozgrajeni objekt dobiva zaključno podobo, kot je razvidno iz spodnje fotografije, je na tribuni že nameščena dobra polovica sedežev, nasproti tribun pa so že postavili tudi snemalne stolpe, ki bodo tako očitno že jutri kazali podobo nove pridobitve Kidričanov.

Kot so nam pojasnili v klubu, gledalci v jutrišnji tekmi z Olimpijo še ne bodo mogli uživati pod streho novozgrajene objekta, saj v Kidričevem še čakajo na potrebna dovoljenja, je pa v minulih dneh tudi do nas prišlo šušljanje, da so se pri ‘šumarih’ odločili za odkup završkih reflektorjev. Le-ti so po razpustitvi članskega moštva Zavrča že nekaj tednov naprodaj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…