Medtem ko naj bi carigrajski Bešiktaš tekom današnjega dneva sporočil končni odgovor v povezavi s prestopom Petra Stojanovića, bi lahko Ljudski vrt skozi stranska vrata zapustil tudi Nusmir Fajić, na katerega vodstvo vijoličastih že nekaj mesecev ne računa več.


Visokorasli napadalec je pred dnevi za bosansko-hercegovski Sportsport.ba potrdil, da ga je v svoje vrste vabil sarajevski Želježničar, v svoje vrste pa ga je želel zvabiti tudi kazahstanski klub. Po pisanju Supersport.ba pa je 28-letni nogometaš tik pred vrnitvijo v domovino. Napadalec iz Bosanske Krupe, ki je na slovenskih prvoligaških zelenicah v dresu Mure in Maribora na 92 tekmah dosegel kar 45 zadetkov, naj bi kariero nadaljeval pri Slobodi iz Tuzle, ki jo spomladi čaka še zahtevna borba za obstanek, saj je klub, ki ga je v lanski sezoni med prvoligaše vrnil legendarni Miroslav Ćiro Blažević, tik na cono izpada.

Dres rdeče-črnih, vodstvo katerih se je pred dobrim letom mudilo tudi na obisku v Ljudskem vrtu, kjer se je pobližje spoznalo z delom vodilnih, bo spomladi nosil tudi Zajko Zeba, ki smo ga v Sloveniji spoznali v dresu Maribora in Olimpije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

2 komentarja

  1. navijac!

    20. 1. 2015 na 10:27

    Skoda da zaradi vodstva kluba iz nk MB odhaja odlicen napadalec, ki ima kot bi rekli nekateri: “nos za gol”! Res skoda da zaradi ponosa vodstva mora iz kluba odlicen napadalec ki zna zadeti tudi iz polpriloznosti kar pri Mariboru najbolj manjka .LP

  2. Prekmurec

    21. 1. 2015 na 20:25

    ZZ že ve kaj dela. Fajić pa še vedno ni ozdravil svoje odvisnosti s “kockami”

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…