Pri ljubljanski Olimpiji so danes predstavili prvega zimskega novinca. Iz vrst Gorice se je za rekordno odškodnino v Stožice preselil Blessing Eleke, ki bo v ljubljanskem napadu zamenjal Andraža Šporarja. Kljub prihodu Nigerijca pa Marko Nikolića ostaja pri enakem številu napadalcev.


Ljubljansko zasedbo je zapustil tudi Dejan Đermanović, ki se je z vodstvom Olimpije dogovoril za prekinitev sodelovanja. Da zapušča vodilno moštvo državnega prvenstva, je potrdil z zapisom na družabnih omrežjih. “Enkrat se je moralo končati. Res, da v Olimpiji nisem dal veliko golov, dal sem ji pa nekaj, kar mi v življenju pomeni največ, to je moje zdravje. Pravtako sem v Olimpiji doživel praktično vse, razen tega, da z njo nisem bil prvak, zato upam, da bom to leto, pa čeprav kot navijač. Hvala navijačem, soigralcem, trenerjem, hvala Olimpiji,” je zapisal napadalec, ki se je v Olimpijo preselil sredi sezone 2011/12, a je obetaven začetek, ko je v sedmih tekmah dosegel kar pet zadetkov, prekinila težka poškodba kolena, zaradi katere ni igral več kot leto in pol. Đermanović je za Olimpijo odigral “zgolj” 38 tekem in dosegel deset zadetkov, jeseni se je v enajstih tekmah, ko je pobiral predvsem drobtinice, podpisal pod tri gole.

Danes 27-letni napadalec bi se lahko znova preselil v Bosno in Hercegovino. Nekdanji član bolgarskega Litexa in sarajevske Slavije si bo po vsej verjetnosti nadel dres sarajevskega Željezničarja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…