Pred kratkim odstavljeni predsednik celjskega prvoligaša dr. Stevan Đorđević je včeraj napovedal in razpisal izredno skupščino, ki se bo v prostorih Arene Petrol odvila v petek, 14. aprila, ob tem pa opozoril tudi na nepravilnosti, ki so se zgodile na torkovem zboru članov.


A medtem je novoizvoljeni Upravni odbor kluba med sabo že izbral novega predsednika. V četrtek, 6. aprila 2017, so se namreč sestali na ustanovni seji in po Pravilniku Nogometnega kluba Celje so med sabo za predsednika kluba soglasno imenovali Miloša Rovšnika, za podpredsednika kluba pa Aljošo Džumhurja.

Novi predsednik celjskega kluba je sicer tesen sodelavec celjskega župana Bojana Šrota, ki je bil v torek vključen tudi v zbor članov. Rovšnik, tudi celjski mestni svetnik, je sicer zaposlen v podjetju Slovenske železnice – Potniški promet, kot pooblaščenec celjskega župana pa je zadolžen za področje gospodarstva.

Kot so zapisali pri celjskem klubu, se bodo “člani Upravnega odbora že kmalu zbrali na prvi redni seji, na kateri bodo začeli s svojim delom in izpolnjevanjem nalog, ki jih čakajo. Z željo, da se NK Celje dvigne na vseh ravneh svojega delovanja.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …