Članska ekipa Domžal je včerajšnji termin za popoldanski trening izkoristila za trening tekmo z mladinsko selekcijo kluba. Slednji so starejše kolege, trener Luka Elsner v boj ni poslal najboljše zasedbe, pošteno namučili.


Obračun, ki je trajal dvakrat po 30 minut, je na koncu, potem ko v prvem polčasu zadetkov ni bilo, vseeno pripadel članski zasedbi, ki je slavila s 3:1. V dresu članske ekipe so se predstavili tudi Čeh Jan Blažek in Ciprčan Emilios Panayiotou, ki se nahajata na preizkušnji, ter mladi Romun Andrei Blejdea, ki je pred kratkim sklenil dogovor s klubom. Varovanci trenerja Elsnerja so povedli z zadetkom Rudija Vancaš Požega, ki je izkoristil izlet mladinskega vratarja Jakoba Ambrožiča in postregel s pravo mojstrovino. Mladinci so izenačili z lepim zadetkom Ernesta Grvala, obračun pa sta v korist članov odločila že omenjeni Andrei Blejdea in Matej Podlogar, ki je bil uspešen z bele točke.

Domžalčani bodo naslednjo pripravljalno tekmo odigrali že jutri, ko se bodo na umetni zelenici domžalskega Športnega parka udarili s kranjsko Zarico, vodilno ekipo 3. SNL center.

DOMŽALE 3:1 DOMŽALE U19
Požeg Vancaš, Blejdea, Podlogar (pen); Grvala

Domžale: Nejc Vidmar (Anže Malnar 31′), Žiga Kous, Gaber Dobrovoljc, Žan Žužek (Matic Zupanc 31′), Gal Primc, Anže Jelar, Emilios Panayiotou, Rudi Požeg Vancaš, Jorrin John, Jan Blažek (Matej Podlogar 31′), Andrei Blejdea. Trener: Luka Elsner.
Domžale U19: Anže Malnar (Jakob Ambrožič 31′), Žan Kumer, Matic Zupanc (Žan Žužek 31′), Marko Šola, Žan Piskar, Rok Horvat, Anže Pišek, Žiga Petrovič, Ernest Grvala, Anže Iglič, Tim Kolar. Igrali so še: Tadej Bizilj, Nikola Vidović, Alen Salčinović. Trener: Darko Birjukov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Foto: Celje – Bravo 1:0 (12.8.2022)

V knežjem mestu so pred približno tisoč gledalci Celjani prišli do minimalne zmage proti B…