Domžalski športni park po seriji odhodov zapušča tudi Ivan Knezović, najizkušenejši član mlade domžalske ekipe. 31-branilec je bil član Domžal kar šest sezon in v tem času zbral 147 nastopov, 12 zadetkov in 50 rumenih ter 4 rdeče kartone. Kot so zapisali na spletni strani kluba so pogodbo sporazumno prekinili na željo igralca, športni direktor kluba Matej Oražem pa je ob tem dejal: “Ivan je pri nas preživel veliko lepih in uspešnih let, za kar se mu zahvaljujemo. Razhajamo se v dobrih odnosih in prijateljskem duhu. Ivan je legenda Nogometnega kluba Domžale in bo v Športnem parku vedno dobrodošel.”


So pa medtem v domžalskem taboru poskrbeli za novo okrepitev. Po Jelarju, Gabriću in Peričiću, je četrti novinec Črnogorec Draško Božović, ki se najbolje znajde na poziciji defenzivnega vezista, obenem pa lahko igra še na drugih pozicijah v zvezni liniji.

”Draško je v tem času dokazal, da gre za pravo okrepitev, obenem pa dodobra spoznal našo ekipo in način dela trenerja Stevana Mojsilovića. Gre za zelo raznovrstnega igralca, ki lahko pokrije kar nekaj položajev na igrišču. Tako kot pri Dragu Gabriću pričakujemo, da bo s svojimi izkušnjami iz mednarodnih tekmovanj pomagal do boljših rezultatov naše mlade ekipe,” je o novincu za spletno stran klub povedal Matej Oražem. 24-letni nogometaš je nazadnje igral za podgoriško Mladost, pred tem pa je bil član izraelskega Hapoela Be’er Sheeva ter Budučnosti in Mogrena, pri katerem je sodeloval tudi z zdajšnjim trenerjem Domžal Stevanom Mojsilovićem. V dosedanji karieri pa je dvakrat zaigral tudi za člansko reprezentanco Črne gore.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani v soboto računajo na podporo s tribun

Nogometaši Maribora bodo v soboto v Ljudskem vrtu, kot kaže, Domžale gostili pred lepo zas…