Domžalčani so torkov večer izkoristili za skok v bližnji Šenčur, kjer se je četa trenerja Luke Elsnerja udarila z domačim drugoligašem, ki je moral priznati premoč s 4:1.


Elsner je priložnost namenil nogometašem, ki v državnem prvenstvu igrajo manj. Ti so dano priložnost dobro izkoristili in šestouvrščeni ekipi 2. SNL zabili štiri zadetke. Domači so se v prvi polovici polčasa dobro upirali, prvič pa klonili v 30. minuti, ko je po podaji Jona Gorenc-Stankovića v polno meril Drago Gabrić. Slednji je deset minut kasneje zadel še drugič, potem ko je po domiselni akciji z Goranom Vukom izigral domačo obrambo. Domžalčani so silovito začeli tudi drugi polčas, ko je po pol minute igre mrežo zatresel Alen Ožbolt, sicer obetavni napadalec mladinske selekcije, ki je zadel po podaji Aleksa Pihlerja. V 52. minuti je na 4:0 povišal Sasha Aneff, Urugvajec z bolgarskim državljanstvom, ki se v Domžalah trenutno nahaja na preizkušnji. Končni izid je šest minut kasneje, po napaki domžalskih branilcev, postavil Elvis Beganović.

ŠENČUR 1:4 DOMŽALE
Strelci: Beganović (58); Gabrić (30, 40), Ožbolt (46), Anoff (52)
Domžale: Balažič (60 Mulalić , Kumer (46 Boben), Ljubović, Balkovec, Dobrovoljc, Gorenc-Stanković, G. Vuk (46 Ožbolt), Pihler (60 Božović), Mijić (46 Aneff), Gabrić (46 Banović), Jelar (60 Rudonja). Trener: Luka Elsner.

Foto: Lado Vavpetič

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…