Domžalčani so se včeraj popoldne na pomožnem igrišču domžalskega športnega parka udarila z ekipo Bravo, ki letos premierno nastopa v petem razredu slovenskega nogometa, v ligi MNZ Ljubljana, kjer v štirih obračunih še ni oddala točke. Člana Brava pa sta med drugim tudi Dejan Grabić in Blaž Škof.


Trener Domžalčanov Luka Elsner, je tokrat priložnost sicer namenil nogometašem, ki na sredini tekmi v Kranju niso igrali ali pa so priložnost dobili v drugem polčasu. Domžalčani so začeli silovito, saj so preko Anžeta Jelarja povedli že v tretji minuti, vodstvo pa povišal pet minut kasneje. V prvi četrtini obračuna sta zadela še Goran Vuk in Miloš Mijić, končni izid prvega polčasa pa je v 34. minuti z drugim zadetkom postavil starejši od bratov Vuk. Med polčasom je v igro vstopil nekdanji član Domžal Zoran Zeljković, ki trenira z nekdanjim klubom. Do častnega zadetka so po dobri uri igri prišli tudi Ljubljančani, zadel je Denis Kaltak. Na 6:1 je s tretjim zadetkom povišal Anže Jelar, končni izid pa je v zaključku tekme postavil Roy Rudonja.

DOMŽALE 7:1 AŠK BRAVO
Strelci: Jelar (3, 8, 71), G. Vuk (21, 34), Mijić (22), Rudonja (90); Kaltak (61)

Domžale: Balažič, Kous, Dobrovoljc, Ljubović, Balkovec, Gorenc Stanković, Banović (46 Zeljković), Jelar, Pihler, Mijić, Vuk (46 Rudonja). Trener: Luka Elsner.
AŠK Bravo: Brumec, Todić (46 Jesih), Pahor (62 Ubiparip), Svilar, Cimprič (46 Bojič), Škof (Neškovič), Grabić (Horvat), Đukić, Kaltek, Mušić, Zupančič (62 Katić). Trener: Goran Stanković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Celje na gostovanje v Kidričevo

V soboto, 9. decembra je ob 15. uri na sporedu uvodni obračun v nov, 19. krog Prve lige Te…