Že včeraj smo poročali, da so se Domžalčani v bližnjem Dobu pomerili z domačim drugoligašem in izgubili s 4:3. Danes pa so varovanci trenerja Luke Elsnerja odigrali še prijateljsko z drugim drugoligašem iz domžalske občine. Tudi tokrat se je zmage veselil drugoligaš, ki je slavil z zadetkom Luke Cerarja, ki pri Radomljah igra kot posojeni nogometaš Domžal.


Domžalčani in Radomljani so sicer odigrali skrajšano tekmo, saj so odigrali dva polčasa po trideset minut. Tako kot na včerajšnji tekmi z Dobljani, so si tudi danes priigrali kar nekaj priložnosti, a poizkusi bratov Vuk, Balkovca, Silvestrija, Skubica, Jurečiča in Banovića niso končali v mreži gostov iz Radomelj. Ti so edini zadetek dosegli v sodnikovem podaljšku prvega polčasa, ko je nekdanji član Domžal, Matic Seferović, pobegnil po desni strani in poslal predložek pred gol domačih, kjer se je najbolje znašel Luka Cerar, ki je žogo iz bližine poslal za hrbet vratarja Nejca Vidmarja. Velja omeniti, da je Elsner tudi tokrat priložnost namenil kombinirani zasedbi, saj so zaigrali tudi nekateri obetavni mladinci. Strateg Radomljanov, Dejan Djuranović, pa je priložnost namenil dvaindvajseterici nogometašev.

DOMŽALE 0:1 KALCER RADOMLJE
Strelci: Cerar (30+1)

Domžale: Vidmar (31 Balažič), Skubic, Dobrovoljc (42 Zupanc), Zec (31 Kumer), Balkovec, Banović, Husmani, Silvestri, Vuk, Vuk (42 Begović); Rudonja (31 Jurečič). Trener: Luka Elsner.
Radomlje (1. polčas): Andrić, Seferović, Kosec, Zukić, Lidjan, Barukčić, Snoj, Zalaznik, Smukavec, Avbelj, Cerar. (2. polčas): Blažević, Papež Jure, Smajič, Tirc, Draksler, Vrhunc, Florjančič, Kuntarič, Mali (52 Vrančič), Ciriković, Želko. Trener: Dejan Djuranović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Celju hitijo z evropskimi pripravami

Na stadionu Z’dežele je kljub koncu tekmovalne sezone zelo živahno. Po zadnji tekmi so gra…