V domžalskem prvoligašu so predstavili novega trenerja članskega moštva. Po prekinitvi sodelovanja s srbskim strategom Stevanom Mojsilovićem vajeti pričakovano prevzema dosedanji pomočnik Luka Elsner, za katerega bo to prva samostojna trenerska služba.


31-letni trener, ki je pred leti dokončal tudi Fakulteto za šport, je kariero poklicnega nogometaša končal lani aprila in takoj zavzel mesto pomočnika trenerja, ob Stevanu Mojsiloviću je izkušnje nabiral leto in štiri mesece. Nekdanji reprezentant Slovenije, dres članske vrste je oblekel le enkrat in sicer leta 2008 na tekmi s Švedsko, je v domžalskem klubu igral kar osem sezon in v tem času zbral kar 227 ligaških tekem, kar je daleč največ v zgodovini domžalskega kluba. Nekdanji član francoskega Cagnesa, celovške Austrie ter bahrajnskega Al Muharraqa je aktivno sodeloval ob vseh uspehih domžalskega kluba, saj je s soigralci v sezoni 2006/07 in 2007708 osvojil naslov državnih prvakov, v sezoni 2010/11 je dvignil lovoriko v pokalnem tekmovanju, še dvakrat in sicer v letih 2007 in 2011 pa se je veselil zmage v Superpokalu.

Novi strateg domžalskega kluba je ob sebi zbral mlado ekipo, Mile Stanković ni več pomočnik, saj ga je zamenjal 32-letni Rok Hanžić, ki je tako kot Elsner nosil rumeni-modri Domžal. Trener vratarjev ostaja bivši čuvaj mreže domžalskega kluba Janez Strajnar, ki šteje 42 let, za fizično pripravo nogometašev pa bo skrbel 26-letni Jan Košir.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Brez zmagovalca v Kopru

    Derbi 18. kroga v Prvi ligi Telemach je gledalcem ponudil pravo goliado. Na tekmi Koper-Ma…
  • Visoka zmaga Domžal

    Prvi obračun današnjega dne se je pričel ob 15. uri v Kidričevem. V 18. krogu Prve lige Te…
  • Celjani potrdili vlogo favorita

    Uvodni decembrski dnevi so v novem tednu prinesli nadaljevanje najmočnejšega slovenskega d…
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brez zmagovalca v Kopru

Derbi 18. kroga v Prvi ligi Telemach je gledalcem ponudil pravo goliado. Na tekmi Koper-Ma…