Pred ljubitelji domačega nogometa je le še zadnje dejanje Prve lige Telekom Slovenije. Zaključek jesenskega dela sezone pa pred dolgim zimskim nogometnim spancem ponuja nekaj zanimivih obračunov, najbolj zanimiva bo zagotovo tekma med Domžalčani in Celjani, ki pa bo imeli v decembrskem tonu tudi dobrodelni pridih.


V sodelovanju z Anino zvezdico bodo pri domžalskem prvoligašu znova organizirali zbiranje hrane za socialno ogrožene družine. Za vstop na stadion bo potrebno namesto vstopnice predložiti dva prehranska izdelka z daljšim rokom uporabe. Klub z Anino zvezdico sodeluje že dve leti, zato so se za podobne korake v preteklosti že odločali. Svoj prispevek bodo pred začetkom tekme darovali tudi nogometaši, na tekmo in s tem k dobremu delu pa v imenu kluba vabi Darko Zec: “Vse privržence nogometa v Domžalah in tudi širše lepo vabim na tekmo. S prihodom na stadion boste naredili dobro delo, hkrati pa boste lahko še uživali v predstavi dveh ekip, ki sta v jesenskem delu prvenstva pokazali največ. Igralci se vselej radi odzovemo na dobrodelne akcije in Anino zvezdico smo v zadnjih letih vzeli za svojo. Upam, da se bo lepo popoldne odvilo po naših željah in da se bomo lahko zadovoljni odpravili na zimski odmor.”

Obračun v domžalskem Športnem parku se bo jutri pričel že ob 14. uri. Kot so zapisali na klubski spletni strani, bo tekmo obiskal tudi Sveti Miklavž…

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…