Domžalčani bodo kot prvi začeli s pripravami na novo sezono, pričenjajo namreč že jutri ob 8. uri, ko bo najprej sledil uvodni sestanek, nato pa še prvi trening, ki ga bo tako kot v pričetku minule sezone tudi tokrat vodil Stevan Mojsilović, ki je edini trener v Prvi Ligi, ki je pričel tudi lansko sezono, preostale ekipe so v dobrem letu namreč zamenjale stratege.


Srbski strateg se je v pogovoru za uradno spletno stran kluba ozrl tako v preteklost, kot tudi v prihodnost. Z minulo sezono 46-letni strateg zelo zadovoljen, tretje mesto je označil kot velik uspeh, za novo sezono pa zopet napoveduje precej sprememb, tako v taktiki, sistemu in tudi igralske kadru, saj je klub že zapustila šesterica nogometašev, ki jih bo potrebno nadomestiti, zato se bo potrebno pred kvalifikacijami za Ligo Europa hitro pripraviti in uigrati.

Zaenkrat je edini novinec Anže Jelar, ki je bil že dlje časa želja srbskega trenerja, v Domžale pa je prestopil iz kranjskega Triglava. Mojsilović ravno tako pravi, da potrebujejo tudi nogometaši v obrambi, sredini igrišča in napadu, nekaj potencialnih novincev pa bo trenerski štab preizkusil že v uvodu priprav

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se v Murski Soboti obeta prodaja velikega talenta?

Kljub slabi formi moštva in nesoglasij znotraj ekipe, se v Murski Soboti vseeno nadejajo p…