Domžalčani so po Matiji Široku v svoje vrste zvabili še drugega nogometaša, ki je letošnjo pomlad preživel na Poljskem. Ob Kamniško Bistrico se je preselil Elvis Bratanović, ki se po dveh letih in pol igranja na Češkem in Poljskem vrača v domovino in bo v Sloveniji ostal vsaj pol leta, v Domžalah pa so si zagotovili možnost podaljšanja sodelovanja.


“Po dveh letih in pol v tujini se je lepo vrniti domov. Vesel sem, da sem prišel v Domžale, ki so organiziran in ambiciozen klub. Pomembno je, da so že dlje časa iskali napadalca in da so izrazili zanimanje zame. Ponudbo sem sprejel in prepričan sem, da sem se pravilno odločil,” je za spletno stran novega kluba dejal Bratanović. 23-letni napadalec je prve nogometne korake storil v Celju, članski debi pa doživel pri velenjskem Rudarju, v dresu katerega je v 93 prvoligaških tekmah dosegel 23 zadetkov.

Pred poltretjim letom se je Bratanović preselil na Češko, kjer je poleg Teplic igral še za praški Bohemians, pri katerem je pokazal tudi najboljše predstave in zabil sedem zadetkov, spomladi pa je bil, kot že zapisano, poslan v poljsko Termalico. “Na Češkem in na Poljskem sem igral za tri klube ter spoznal, da je v tujini težko služiti svoj kruh. Kljub temu nisem razočaran, ampak sem se odločen boriti naprej. Včasih je potrebno narediti korak nazaj, da potem narediš dva naprej. Vesel sem, da sem v Domžalah in upam na najboljše predstave v rumenem dresu,” je priznal Bratanović, ki bo tudi v Domžalah igral kot posojeni nogometaš Teplic.

Novopečeni član rumenih v četrtek, ko Domžale gostujejo v Belorusiji, še ne bo imel možnost nastopa, zato pa se bo lahko domači publiki predstavil v nedeljo, ko bo odigran občinski derbi z Radomljami.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čukarički premočan za Olimpijo

Nogometaši Olimpije so včeraj odigrali svojo četrto tekmo v tem pripravljalnem obdobju in …