S treningi za spomladanski del prvenstva v ponedeljek pričenjajo tudi v domžalskem taboru. Trener članskega moštva Luka Elsner bo imel po odhodih nekaterih tujcev nekoliko spremenjeno zasedbo, ki bo v glavnem vadila na domačih igriščih.


Deset dni bodo nogometaši bivali in vadili tudi v Italiji, natančneje v kraju Cervia blizu Riminija, kamor se odpravljajo 3. februarja. Domžalčani bodo pred pričetkom ligaških obračunov odigrali sedem oziroma osem pripravljalnih tekem, potrjenih pa je že pet nasprotnikov, neznanka ostajajo le obračuni v Italiji, kjer trenerski štab načrtuje dve oziroma tri preizkušnje. Še drugič v tej sezoni se bodo Domžalčani pomerili z beograjsko Crveno zvezdo, ki jo sicer vodi nekdanji trener Domžal Slaviša Stojanović.

Trener Luka Elsner bo imel v prvem tednu priprav na voljo 25 nogometašev in sicer so to Izidor Balažič, Nejc Skubic, Darko Zec, Rudi Požeg Vancaš, Goran Vuk, Slobodan Vuk, Anže Jelar, Marko Kovjenić (okreva po operaciji kolena), Aleks Pihler, Nemanja Maksimović, Ajdin Mulalić, Joshua Parker (zaradi pregleda kolena v Londonu se vrne 16. januarja), Tadej Rems, Sasha Aneff, Gaber Dobrovoljc, Jure Balkovec, Žan Majer, Nejc Vidmar, Erik Janža, Drago Gabrić, Uroš Korun, Zeni Husmani, Žiga Kous, Roy Rudonja in Souleymane Tandia, ki se bo skušal dokazati na preizkušnji.

Seznam potrjenih pripravljalnih tekem:
Domžale – Krško (25. januar)
Domžale – Radomlje (31. januar)
Domžale – Crvena zvezda (3. febuar)
Domžale – Kapfenberg (21. februar)
Domžale – Zarica (22. februar)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Celje na gostovanje v Kidričevo

V soboto, 9. decembra je ob 15. uri na sporedu uvodni obračun v nov, 19. krog Prve lige Te…