Vodstvo domžalskega kluba se je za sodelovanje dogovorilo tudi z bosansko-hercegovskim nogometašem Aladinom Šišićem, ki je s klubom podpisal pogodbo do konca letošnjega leta.


22-letni krilni napadalec je z domžalskim moštvom treniral že nekaj časa in se pred tedni udeležil tudi priprav v Italiji. Nogometaš iz Cazina je bil nazadnje član estonskega prvoligaša Kaleva in bil z osmimi zadetki tudi najboljši klubski strelec. Pred tem je bil član švicarskega nižjeligaša Staada, mlade ekipe St. Gallna in domače Krajine iz Cazina. Strateg Domžalčanov Luka Elsner je podpis pogodbe pospremil z naslednjimi besedami: “Aladin je z nami že dlje časa in je v ekipo vnesel veliko pozitivno energije in volje. Pokazal je ogromno želje po delu in dobesedno ‘trga’ na treningih. Določene njegove kvalitete so očitne, na drugi strani pa moramo v najkrajšem možnem času odpraviti pomanjkljivosti, ki jih ima predvsem na področju taktičnega znanja.”

S trenerjem se je strinjal tudi športni direktor Matej Oražem: “Kljub vrnitvi Saše Aleksandra Živca smo na tem igralnem mestu iskali igralca, ki bi dodatno zaostril konkurenco. Ima izjemne fizične sposobnosti, saj je na testiranjih dokazal, da bo skupaj z Joshuo Parkerjem in Goranom Vukom med najhitrejšimi igralci v našem prvenstvu. Se pa v klubu zavedamo, da je kvaliteta in taktična priprava v Estoniji na nižjem nivoju kot pri nas in da Aladina na tem področju čaka še precej dela.”

Strateg Domžalčanov Luka Elsner bo lahko na Šišića računal že v prvem spomladanskem krogu Prve lige Telekom Slovenije, ko Domžalčani gostujejo v Novi Gorici, Šišić pa je v zadnji pripravljalni tekmi, ko so se Domžale pomerile z Medvodami, že dvakrat zadel.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Uradno: Jakupović podpisal z Mariborom

Po odhodih Kodermana, Baturine, Šturma in Vidakovića je v vijoličnem taboru nastopil čas z…