Domžalčani so po uspešni sezoni začeli s kadrovanjem. V planih Domžalčanov za naslednjo sezono očitno ni za Zenija Husmanija in Jako Ihbeishehija. Prav tako velja omeniti, da se bodo Domžalčani 13.07.2013 pomerili z angleško ekipo Leeds Uniteda, ki je v letošnji sezoni nastopala v drugi ligi (Championship) in zasedla 13. mesto.


Zeni Husmani je v letošnji sezoni za Domžalčane odigral 24 tekem, dosegel zadetek in prejel šest rumenih kartonov. Jaka pa je pri Domžalčanih odigral le 8 tekem in dvakrat zadel. Oba zadetka je dosegel proti Mariborčanom. Kakšna usoda ju čaka še ni znano.

Kot smo že omenili na začetku, se bodo Domžalčani pomerili s slovitim Leeds Unitedom. Tekma bo odigrana v sklopu Domžalske noči. Na dan tekme je v Domžalah pričakovati številčne gostujoče navijače, ki slovijo po zvestobi in množični podpori na gostovanjih. Domžalčani pa so že vložili prošnjo za prestavitev prvega kroga državnega prvenstva 2013/14. Domžalčani ne pričakujejo nikakršnih problemov iz strani vodij tekmovanja, saj so v minuli sezoni ugodili prošnji Kopra, ki se je pomeril z Udinesejem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija in Mura v dinamičnem derbiju brez zadetkov

19. krog Prve Lige Telemach je prinesel pričakovani obračun med dvema ekipama iz vrha lige…