Domžalčani so v Turčiji odigrali še četrto in hkrati tudi zadnje srečanje pred vrnitvijo v domače kraje. Za zaključek turškega dela priprav so varovanci vknjižili nov remi, po Čikuri in Levskemu so rumeni remizirali še z drugim bolgarskim nasprotnikom – Botevu Plovdivu, ki sta v jesenskem delu sezone vodila Ermin Šiljak in Sandi Sejdinovski.


Dvoboj ni postregel z zadetki, srečanje se je zaključilo z začetnim izidom, v tekmi z redkimi priložnosti so imeli malce več od igre Domžalčani. V prvem polčasu velja omeniti le strel Mihe Blažiča, ki je v deseti minuti, po odbitem prostem strelu, sprožil s 30 metrov, vendar meril mimo desne vratnice. V drugem polčasu sta prvič v letošnjih pripravah na igrišče pritekla tudi Zeni Husmani in Slobodan Vuk, kar pa vseeno ni prineslo bistvene poživitve srečanja. Pravih priložnosti ni bilo, pet minut pred koncem je bil mladi Petric po predložku Alivrja, ki je znova zaigral na položaju desnega bočnega branilca, za las prekratek in srečanje se je zaključilo brez zadetkov.

DOMŽALE 0:0 BOTEV PLOVDIV
Domžale: Maraval, Janković, Ivkić, Cisse, Šišić, Grvala, Blažič, Dobrovoljc, Balkovec, Majer, Alvir. Igrali so še: Golubović, Husmani, Vuk, Repas, Petric. Trener: Luka Elsner.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…