Domžalčani so v reprezentančnem premoru odigrali še tretjo pripravljalno tekmo. Rumeno-modri so gostovali v avstrijskem Gradcu in sicer v Messendorfu, kjer se nahaja trening center avstrijskega bundesligaša.


Potem ko je kombinirana ekipa Domžal izgubila oba obračuna z Dobom in Radomljami, pa so se rumeno-modri danes veselili zmage. Edini zadetek je padel v 52. minuti, ko je novinec v dresu Domžalčanov, Nemanja Maksimović, na polovici Sturma ukradel žogo Madlu in žogo v nadaljevanju spravil do Gorana Vuka, ki se je odločil za strel iz 20 metrov in mojstrsko zadel zgornji levi kot domačih vrat. Dobro uro je v dresu Sturma igral tudi Robert Berić in imel v 8. minuti tudi priložnost za zadetek, a iz 5 metrov z glavo sprožil preko vrat.

STURM GRAZ 0:1 DOMŽALE
Strelci: G. Vuk (52)

Sturm Graz: Pliquett (46 Gratzei), Kröpfl (46 Schmerböck), Dudić,  Rantfl (58 Hütter), Vujadinović (58 Sittsam), Klem (58 Rosenberger), Madl (46 Gruber), Hadžić (58 Fischer), Wolf ( 58 Schnaderbeck), Berić (58 Schmied), Beichler (58 Pfingstner). Trener: Darko Milanič.
Domžale: Vidmar (58 Balažič), Skubic (46 Gabrić), Ljubović, Požeg Vancaš (46 G. Vuk), Jelar (Mijić 46), Maksimović (58 Pihler), Parker (65 S. Vuk), Dobrovoljc, Korun (46 Balkovec), Husmani (46 Banović), Silvestri. Trener: Luka Elsner.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…