Strateg domžalskega prvoligaša Luka Elsner, najmlajši trener v Prvi Ligi, spomladi ne bo računal na usluge treh tujcev, ki so bili v klub pripeljali še pod vodstvom prejšnjega trenerja Stevana Mojsilovića. Vodstvo kluba se je z Milošem Mijićem, Draškom Božovićem in Denisom Ljubovićem dogovorilo za sporazumno prekinitev pogodbe.


Balkanska kolonija se je tako zmanjšala na štiri nogometaše, saj vsaj zaenkrat v klubu ostajajo Drago Gabrić, Igor Banović, Zeni Husmani in mladi vratar Ajdin Mulalić. Trojica, ki zapušča domžalski Športni park v jesenskem delu sezone ni pustila najboljšega vtisa. Srbski napadalec Mijić je odigral štirinajst tekem, večinoma vstopil iz klopi za rezervne nogometaše in ostal brez zadetka. Hrvat Ljubović in Črnogorec Božović, ki so ga v jesenskem delu sezone mučile težave s poškodbami, pa pod vodstvom trenerja Elsnerja nista dobila priložnosti, Ljubović je v dresu Domžal zbral šest nastopov, Božović pa je v uvodu sezone zaigral osemkrat in v državnem prvenstvu prispeval tudi dve asistenci. Športni direktor Domžal Matej Oražem, je za spletno stran domžalskega kluba povedal še, da morda v prihodnjih dneh moštvo zapustil še kateri od nogometašev.

Prvi kadrovnik ekipe je obenem povedal še, da je blizu vrnitve v Domžale tudi Saša Aleksander Živec, ki je bil jeseni eden najboljših v goriškem moštvu, kjer sicer igra kot posojen nogometaš Domžal. Domžalski klub pa za spomladanski del sezone išče še dodatne moči na krilnih položajih.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…