Domžalski prvoligaš bo del priprav na spomladanski del sezone opravil tudi v Italiji, v bližini Riminija, kamor bodo odpotovali v ponedeljek, po tekmi z beograjsko Crveno zvezdo, ki bo odigrana na koprski Bonifiki.


Domžalčani, ki sta se jim ta teden priključila še novinec Kenan Horić in zamudnik Nemanja Maksimović, bodo v Italiji ostali deset dni in v tem času odigrali tudi tri pripravljalne tekme. 5. februarja se bodo pomerili z Mezzolaro (Serie D), dan kasneje sledi obračun z Santarcangelom (Lega pro 2), italijanski del priprav pa bodo varovanci stratega Luke Elsnerja zaključili s tekmo proti Ribelle Calciomu (Eccellenza Girone B). Najmlajši strateg med prvoligaškimi trenerji, je sicer zadovoljen s trenutnim potekom priprav, kljub temu, da tudi v Domžalah treninge v zadnjih dneh ovira sneženje, a se vzdrževalci trudijo zagotoviti primerne pogoje za trening: ”Očitno smo s terminom priprav zadeli v polno, čeprav se da tudi v teh težkih pogojih marsikaj narediti, še posebej, če imamo na voljo umetno travo, ki je v Domžalah vseskozi očiščena. Tukaj gre velika zahvala našim vzdrževalcem, ki se na vse pretege trudijo zagotoviti primerne pogoje za vadbo. Veseli me, da gremo v ponedeljek na priprave, kjer se bo v desetih dneh skupina igralcev še bolj povezala.” 

Domžalčane naslednja tekmovalna preizkušnja čaka jutri, ko se bodo na igrišču z umetno travo pomerili z Radomljani, prvo pripravljalno tekmo s Krškim so rumeno-modri dobili s 5:0.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija in Mura v dinamičnem derbiju brez zadetkov

19. krog Prve Lige Telemach je prinesel pričakovani obračun med dvema ekipama iz vrha lige…