Domžalski prvoligaš bo del priprav na spomladanski del sezone opravil tudi v Italiji, v bližini Riminija, kamor bodo odpotovali v ponedeljek, po tekmi z beograjsko Crveno zvezdo, ki bo odigrana na koprski Bonifiki.


Domžalčani, ki sta se jim ta teden priključila še novinec Kenan Horić in zamudnik Nemanja Maksimović, bodo v Italiji ostali deset dni in v tem času odigrali tudi tri pripravljalne tekme. 5. februarja se bodo pomerili z Mezzolaro (Serie D), dan kasneje sledi obračun z Santarcangelom (Lega pro 2), italijanski del priprav pa bodo varovanci stratega Luke Elsnerja zaključili s tekmo proti Ribelle Calciomu (Eccellenza Girone B). Najmlajši strateg med prvoligaškimi trenerji, je sicer zadovoljen s trenutnim potekom priprav, kljub temu, da tudi v Domžalah treninge v zadnjih dneh ovira sneženje, a se vzdrževalci trudijo zagotoviti primerne pogoje za trening: ”Očitno smo s terminom priprav zadeli v polno, čeprav se da tudi v teh težkih pogojih marsikaj narediti, še posebej, če imamo na voljo umetno travo, ki je v Domžalah vseskozi očiščena. Tukaj gre velika zahvala našim vzdrževalcem, ki se na vse pretege trudijo zagotoviti primerne pogoje za vadbo. Veseli me, da gremo v ponedeljek na priprave, kjer se bo v desetih dneh skupina igralcev še bolj povezala.” 

Domžalčane naslednja tekmovalna preizkušnja čaka jutri, ko se bodo na igrišču z umetno travo pomerili z Radomljani, prvo pripravljalno tekmo s Krškim so rumeno-modri dobili s 5:0.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…