Pred dnevi smo poročali o težavah koprskega prvoligaša, saj je Milan Mandarić znova blokiral bančni račun kluba. Iz vodstva kluba, ki domuje na stadionu Bonifika, so danes sporočili, da naj bi ameriško-srbski poslovnež neuradno dogovor sprejel, a račun ostaja blokiran.


Tako naj bi ostalo vse dokler obe strani dogovora ne preneseta še na papir, to pa se verjetno še ne bo zgodilo v naslednjih dneh. Kot so še zapisali na klubski spletni strani, bo Mandarić v Slovenijo prišel šele konec meseca, njegov pravni zastopnik Franci Matoz pa pooblastil za podpis pogodbe naj ne bi imel. Vodstvo koprske prvoligaša je Mandariću predlagalo nov način odplačila dolga, ki predvideva mesečne obroke v višini štiri tisoč evrov. Preostali del dolga bo klub poravnal z izkupičkom od prestopov nogometašev, polovica zneska pa bo šla na račun Mandarića. V klubu so kot glavne pogoje za takšen dogovor postavili prepoznavanje dolga v višini 689 tisoč evrov, notarsko potrjen dogovor in prenehanje veljavnosti menice, ki Mandariću omogoča izvršbo na klubskem bančnem računu.

Koprčani sicer s pripravami pričenjajo jutri, trener Rodolfo Vanoli bo svoje varovance pozdravil ob 15. uri, do sobote pa nogometaše predvidoma čaka šest treningov. Kanarčki se bodo med pripravljalnim obdobjem sicer udarili tudi z Rijeko in Crveno zvezdo, medtem ko obračun s Partizanom še ni dokončno potrjen.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Celju hitijo z evropskimi pripravami

Na stadionu Z’dežele je kljub koncu tekmovalne sezone zelo živahno. Po zadnji tekmi so gra…