Domžalčani in Koprčani so krajši reprezentančni premor izkoristili tudi za pripravljalno srečanje. Domžale so se še drugič to pomlad pomerile s kranjsko Zarico, Koper pa je gostoval v bližnjem Trstu, na stadionu Nereo Rocco.


Četa trenerja Simona Rožmana je odprl drugoligaša, ki je v nadaljevanju prvenstva že ugnal Veržej in Krko, strla v drugem polčasu. Domžalski strateg Rožman je med polčasom prevetril svojo enajsterico in na igrišče poslal tudi povratnika na igrišča Gabra Dobrovoljca, ki se je po uri srečanja razveselil zadetka. Branilec Domžal je bil najvišji po predložku in prostem strelu Balkovca. V 66. minuti je Firer zapravil najstrožjo kazen, v 80. minuti pa je Balkovec izvedel nov kot, lastno mrežo pa je zatresel Krajc.

Koprčani so dvoboj z italijanskim četrtoligašem, ki je v preteklosti že doživljal precej lepše čase, dobili z izidom 1:2. Že sredi prvega polčasa je domačo mrežo zatresel Sandi Križman in postavil tudi izid polčasa. V nadaljevanju dvoboja sta se mreži zatresli še dvakrat, po enkrat na vsaki strani. Za koprsko slavje z 1:2 je zadel Južnokorejec In-Hyeok Park, ki se po poškodbi gležnja vrača na igrišča.

DOMŽALE – ZARICA KRANJ 2:0
Dobrovoljc (62′), Krajc (80′ ag)
Domžale: Golubović, Vetrih, Volarič, Elsner, Blažič, Franjić, Petric, Rom, Žinko, Vrandečič, Husmani. Igrali so še: Matošević, Firer, Matjašič, Cvjetičanin, Halilović, Dobrovoljc, Balkovec, Hrovat, Sredojević. Trener: Simon Rožman.

TRIESTINA – KOPER 1:2
Križman, Park
Koper: Nenezić, Pučko, Gregov, Potočnik, Požrl, Sever, Pranjić, Ibričić, Križman, Lukanović, Pekuson. Igrali so še: Adam, Horvat, Zugan, Odžić, Kokorović, Topuzović, Park, Vekić. Trener: Igor Pamić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…