V minulem krogu Prve lige Telekom Slovenije so bili v sodelovanju z Anino zvezdico dobrodelni v Domžalah, v 29. krogu državnega prvenstva bo imela dobrodelno noto tekma v Stožicah, kjer se bo Olimpija pomerila s Koprom.


Pri Olimpiji bodo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije del sredstev, ki jih bodo zbrali s prodajo vstopnic za sobotni obračun, namenili otrokom iz socialno ogroženih ogroženih družin v Ljubljani. “Zmaje čaka v soboto pomemben prvoligaški obračun z gosti z Obale, kar pa je nova, lepa priložnost za pomoč ljubljanskim otrokom v stiski. Vsak, ki bo kupil vstopnico za tekmo NK Olimpija Ljubljana : NK Luka Koper, bo prispeval levji delež k omenjeni akciji prepotrebnega zbiranja sredstev za naše najmlajše,” so zapisali pri ljubljanskem prvoligašu.

Cena vstopnice za odrasle znaša šest evrov, medtem ko ženske, študenti, dijaki in upokojenci na dan tekme odštejejo še dva evra manj. Otroci do vključno štirinajstega leta starosti pa imajo prost vstop. K pomoči v spodnjem posnetku poziva tudi mladi vezist zmajev, Miha Zajc.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Peti zaporedni poraz Maribora, tudi v Helsinkih s praznimi naboji

Nogometaši Maribora so hitro zaključili svojo pot v kvalifikacijah za evropsko ligo. Finsk…