Po prespani noči verjetno ni nič boljše. Ljubljančani so po derbiju izgubili še drugo tekmo v nizu in še tretjič zapored ostali brez zmage. Se Luki Elsnerju že trese stolček? To bo verjetno znano že kmalu, saj tudi ljubljanski strateg po hudem udarcu ni deloval nič kaj prida optimistično.


Tako je bilo tudi z njegovimi varovanci, Dino Štiglec je po zadnjem sodniškem žvižgu s skrušenim tonom priznal, da si pozitivno oceno zaslužijo zgolj navijači: “Razočaran sem, vendar je to šport. Čestitam ekipi Rudarja, ker so bili boljši nasprotnik, čestitam pa tudi Dominiku (op.p. Glavini), saj je prvi strelec lige. In mi? Ne vem. Izjemno sem razočaran, od moštva sem pričakoval precej več. Vse, kar je bilo pozitivnega, so bili Green Dragons, ki nas niso izžvižgali, ampak so nam dali podporo. To je edina pozitivna stvar, vse ostalo je za čimprejšnjo pozabo.”

Elsner je po porazu z Rudarjem izpostavil tudi pomanjkanje želje in motiva pri njegovih varovancih. Kako je situacijo videl bočni branilec Olimpije? “Ne morem govoriti v imenu ekipe, vendar mora vsak športnik, ko gre v tekmo, dati vse od sebe, s trenerjem ali brez njega. Neumno mi je govoriti o tem, saj se borimo za naslov prvaka, današnja predstava pa je bila pod vsakim nivoju. V značaju vsakega športnika mora biti, da daje vse od sebe in ne potrebuje dodatne motivacije. Takšno je moje mišljenje,” je bil po tekmi odkrit 26-letni Zagrebčan.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…