Amir Dervišević spada v skupino nogometašev, ki so se v tekmovalnem premoru poslovili od vijoličastega dresa. Darko Milanič na visokoraslega vezista ne računa več, Ljubljančan pa novega kluba še ni našel.


Nogometaša, ki se je spomladi znašel tudi na udaru Viol, so že nekaj časa povezovali tudi s selitvijo v Olimpijo, govorice pa so se še okrepile ob koncu tega tedna, ko se je pričelo glasno šušljati, da je sklenitev dogovora le še vprašanje časa. A pred včerajšnjim dvobojem Olimpije in Celja se je preko klubske spletne strani oglasil ljubljanski športni direktor Nenad Protega in zavrnil namigovanja, da bi se nekdanja vijolica preselila v Stožice.

“Amirja odlično poznam in mu želim, da si čimprej poišče ustrezno sredino, kjer bo lahko pokazal svojo kakovost. Omenjeni nogometaš ni na našemu seznamu želja morebitnih okrepitev. Večkrat sem namreč že poudaril, da za prihod v Olimpijo ne zadošča le nekaj nogometnega talenta, temveč tudi veliko drugih stvari, ki so prav tako izjemno pomembne, da bi nek nogometaš lahko nosil zeleno-beli dres. Naš ‘radar’ je v tem trenutku usmerjen v povsem drugo smer,” je poudaril kreator kadrovske politike, ki kljub vstopu v sezono še išče nove obraze.

Ob tem je zanimivo, da so pri ljubljanskem prvoligašu novico opremili s fotografijo Harisa Vučkića. Gre zgolj za površnost oziroma nepazljivost ali manjši namig, saj člana Newcastle Uniteda že nekaj časa povezujejo z zmaji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nov prvoligaški skalp za Gorico, Kouter ob debiju do remija v Zagrebu

Nogometaši Gorice so na drugi pripravljalni tekmi s 3:1 ugnali banjaluški Borac, lani tret…