Nogometaši ljubljanske Olimpije bodo od danes naprej trenirali v Turčiji, kjer bodo bivali deset dni. Z ekipo pa v Antalyjo ne potuje napadalni dvojec, saj se Dejan Đermanović in Enis Đurković selita na polletni posoji.


Đermanović, ki je bil jeseni že posojen v Celje, v dresu katerega pa se ni naigral, bo povečal slovensko kolonijo pri beograjskem Voždovcu, kjer bo znova pozdravil dva nekdanja soigralca. 26-letni napadalec si je z Anejem Lovrečičem in Davorjem Škerjancem nekaj časa delil garderobo pri Olimpiji, s prvim je bil pri grofih soigralec tudi jeseni. Leto mlajši Đurković bo spomladi pomagal Radomljanom, ki bodo skušali v nadaljevanju sezone splezati z zadnjega mesta. Ni skrivnost, da si je Đurkovića še posebej želel prav trener Dejan Djuranović.

Na spletni strani ljubljanskega prvoligaša so ob tem zapisali, da si strokovno vodstvo zeleno-belih želi, da se tandem kvalitetnih napadalcev čim prej vrne v dobro tekmovalno formo, zato je poteza o posoji logična in v obojestransko korist. Napadalcema je namreč skupno tudi to, da po hudih poškodbah kolena nikoli nista prikazala predstav, ki sta jih nizala pred poškodbo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…