Domžalčani v nadaljevanje državnega prvenstva niso krenili po svojih željah. Točka v dveh tekmah je zagotovo manj od pričakovanega, tako kot v Velenju, so lahko domžalski nogometaši tudi po dvoboju s Koprom obžalovali neizkoriščene priložnosti.


Z bogatejšim točkovnim izkupičkom bi se rumeni že močno približali drugouvrščeni Olimpiji, ki bo ob Kamniški Bistrici gostovala v nedeljo. Po dveh rezultatskih spodrsljajih želijo Domžalčani splezati na zeleno vejo in vknjižiti prvi komplet treh točk. “Po dolgem času pričakujemo poln stadion. Ne zanima nas, kdo stoji na drugi strani. Želimo igrati svoj nogomet in prikazati prepoznavno igro, ki nas je krasila v jesenskem delu sezone. Želimo napredovati in se razvijati v pravo smer. Verjamem, da potem tudi rezultat ne bo izostal,” je za klubsko spletno stran dejal Dejan Milić.

Izkušeni vratar, ki je tudi v obračunu s Koprom nosil kapetanski trak, se je ozrl tudi na sobotni dvoboj, v katerem je klonil po strelu soigralca Mihe Blažiča: “Gol smo dobili iz ničesar. Kaznovani smo bili povsem enako kot na prvi tekmi proti Rudarju. Med polčasom smo se dogovorili, da moramo pokazati več, saj smo tega sposobni. Neumno bi bilo, da treniramo vsak dan, potem pa na tekmi ne pokažemo vsega, kar znamo. Na koncu se nam žal ni izšlo in ponovno smo izgubili pomembne točke. Potrebno se bo dvigniti in trdo delati še naprej.”

Simon Rožman je že takoj po tekmi priznal, da v uvodu tekme ni bil zadovoljen s pristopom. Milić je dodal, da tudi po zadnjem sodniškem žvižgu v slačilnici ni bilo nič kaj prešerno: “To je naredil popolnoma upravičeno. Včasih je potrebno dvigniti glas. Ko nam gre dobro, nas vedno pohvali in poskrbi za dodatno motivacijo za naprej. Ko nam ne gre in smo za to krivi mi, pa je potrebno dvigniti glas.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…