Danes smo že poročali, da so Celjani s Tilnom Klemenčičem sklenili novo pogodbo, kadrovska novica pa prihaja tudi iz prestolnice, saj je vodstvo ljubljanske Olimpije podaljšalo sodelovanje z izkušenim vezistom Darijanom Matićem, ki je zeleno-bele okrepil sredi poletja in podpisal enoletno pogodbo.


“Odločitev je bila zelo lahka. K podaljšanju pogodbe je med drugim vplivalo tudi dejstvo, da je Olimpija kot klub v celoti na pravi poti. Vzpostavljeni so profesionalni odnosi na vseh ravneh delovanja, kar je prvi predpogoj za uspešno nadaljevanje začrtane poti,” je po sklenitvi novega dogovora za spletno stran kluba dejal 31-letni Ljubljančan, ki bo Olimpiji ostal zvest še dodatno leto, saj je z vodstvom kluba podaljšal pogodbo do konca sezone 2015/16. Nekdanji reprezentant, v dresu z državnim grbom je zbral deset nastopov, je ob tem še pristavil, da strokovno vodstvo opravlja odlično delo, kar se odraža tudi na rezultatih: “Ekipa je mlada in izjemno nadarjena. Veseli dejstvo, da skozi iztekajoči se jesenski del prvenstva nismo imeli večjih rezultatskih nihanj, kar je samo dokaz, da strokovno vodstvo opravlja odlično delo. Z nekaj več športne sreče pa bi lahko resneje dihali za ovratnik trenutno vodilnim Domžalam.”

Z odločitvijo Matića je bil zadovoljen tudi športni direktor Milenko Ačimović, ki je potrdil, da je nekdanji član Triglava, Ljubljane, Kopra, Domžal in Interblocka pomemben člen moštva: “Darjan s svojimi izkušnjami, odnosom do klubskega grba in pristopom na vsakem treningu in tekmi samo potrjuje sloves izjemnega profesionalca. Veseli me, da se je odločil ostati pri nas, saj bomo njegove bogate izkušnje in znanje tudi v prihodnje krvavo potrebovali. Z Matićevim podaljšanjem pogodbe želimo pokazati, da svojo zgodbo o uspehu gradimo na trdnih temeljih. In eden izmed najpomembnejših članov v tem mozaiku je nedvomno Darjan Matić.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Foto: Celje – Bravo 1:0 (12.8.2022)

V knežjem mestu so pred približno tisoč gledalci Celjani prišli do minimalne zmage proti B…