V celjskem taboru so potrdili še drugega zimskega novinca. Grofje so na prostem trgu ujeli pomembno pridobitev, saj bo dres Celja v nadaljevanju sezone znova nosil tudi Damir Hadžić, ki se je včeraj tudi uradno razšel s koprskim prvoligašem, katerega član je bil neprekinjeno kar šest let in pol.


“Rad bi poudaril, da sem zares izjemno vesel vrnitve v Celje. Tukaj sem se v času mojega prvega bivanja odlično počutil, zato je bila odločitev za vnovičen prihod na Areno Petrol resnično enostavna. Pred seboj imam še nekaj sezon aktivnega igranja, v Celje pa prihajam zelo motiviran in odločen, da mlademu moštvu pomagam s svojimi izkušnjami. Vem, da ima klub zdrave temelje, da je zelo dobro organiziran in da premore odlično dolgoročno strategijo, ki me je nemudoma prepričala,” je ob vrnitvi v celjske vrste poudaril izkušeni Izolan, ki je oktobra dopolnil 31 let. Prihod Hadžića je pozdravil in pokomentiral tudi športni direktor Sebastjan Gobec, ki je s Primorcem sklenil polletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja: “Damir je nogometaš, ki premore obilo izkušenj, ob tem pa gre za branilca, čigar igralske in osebnostne karakteristike so nam zelo dobro poznane. Je izjemno motiviran, pokazal pa je velik interes in željo, da bi skupaj nadaljevali sezono. Iskali smo takšen tip nogometaša, prepričan pa sem, da je sklenitev sodelovanja najboljša možna opcija za obe strani. Verjamem namreč, da bo lahko s svojo kakovostjo nemudoma pripomogel k naši igri in da bo hkrati tudi pravi mentor našim mladim nogometašem.”

Hadžić ni bil dolgo brez kluba, treningom Celja se je priključil že včeraj, ko je že vadil pod vodstvom trenerja Iztoka Kapušina. Brežičan, ki ga v nadaljevanju sezone čaka oster boj za obstanek v prvoligaški konkurenci, bo tako lahko pomladi računal tudi na moža, ki je na prvoligaških igriščih odigral že 274 tekem, 82 tudi v celjskem dresu, in zbral že preko 20 tisoč minut.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Olimpija pripeljala Nigerijca?

    Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…
  • Celjani še naprej neporaženi

    Nogometaši Celja so tudi na peti tekmi poletnega pripravljalnega obdobja ostali neporaženi…
  • Vombergar znova…?

    Kot vse kaže, je Andres Vombergar zaključil z nastopi v Mehiki, v dresu Atlasa San Luis. V…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija pripeljala Nigerijca?

Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…