Pri Zavrču so se pred dnevi razveselili dveh reprezentančnih vabil. Oba sta prišla s strani južnih sosedov, Nenad Gračan je v mlado izbrano vrsto vpoklical Lovra Cveka, Luka Bogdan pa je bil prejel vabilo mladinskega selektorja Ferda Milina. Završki dvojec je včeraj že opravil reprezentančno dolžnost.


Lovro Cvek, novopečeni kapetan Haložanov, je v obračunu z mlado izbrano vrsto italijanske Serie B igral v prvem polčasu. Srečanje se je končalo brez zadetkov, čeprav so imeli Hrvatje kar nekaj zrelih priložnosti, Cvek pa je po debiju za klubsko spletno stran priznal, da je zadovoljen s prikazanim: “Zadovoljen sem s svojo igro in mislim, da sem upravičil zaupanje selektorja. Težko bi opisal ta občutek, ko prvič nastopiš za svojo reprezentanco. Na začetku srečanja sem imel precej pozitivne treme, nato sem se sprostil in odigral srečanje tako, kot znam. Verjamem, da bom tudi v bodoče član mlade hrvaške reprezentance.”

Januarski prišlek Luka Bogdan je v dresu mladinske reprezentance zaigral v drugem polčasu obračuna s srbskimi vrstniki. Slednji so obračun v Stari Pazovi tudi dobili, bilo je 4:2: “V igro sem vstopil v drugem polčasu in sem zadovoljen s prikazanim. Žal mi je le, da smo pri rezultatu 3:2 dobili rdeči karton, saj smo bili boljša ekipa. Če ne bi prišlo do izključitve, sem prepričan, da se tekma ne bi končala z rezultatom 4:2 za Srbijo.”

Cvek bo danes popoldne že treniral s klubskimi soigralci, medtem ko trener Ivica Solomun na Luku Bogdana še ne bo mogel računati, saj ga jutri čaka še druga tekma s Srbijo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…