Beograjska Crvena zvezda po pisanju srbskega športnega časnika Sport v svojih vrstah želi Joshuo Parkerja, napadalca vodilnega ekipe Prve lige Telekom Slovenije. Iz domžalskega prvoligaša so sicer že pred tednom sporočili, da bi lahko v Londonu rojeni nogometaš pozimi zapustil njihove vrste.


Pri rdeče-belih, ki so v zadnjem jesenskem krogu državnega prvenstva zgolj remizirali z Mladostjo iz Lučanov, edini zadetek je za Zvezdo dosegel Nejc Pečnik, ki bi se lahko pozimi poslovil od Marane, niso zadovoljni z učinkom svojih napadalcev, to še posebej velja za oba Đorđeja, Despotovića in Rakića. Zato naj bi v klubu, kot navaja omenjeni Sport, iskali nova dva napadalca, ki bi ju priključili mlademu, vsega 16-letnemu Luki Joviću. Eden od teh naj bi bil tudi Parker, ki se je v letošnji sezoni na 17 ligaških tekmah podpisal pod tri zadetke. Kot je znano, reprezentantu Antigve in Barbude s koncem letošnje sezone poteče pogodba, nove vsaj za zdaj še ni podpisal.

Pri Sportu so tako še zapisali, da se finančna pričakovanja Parkerja, ki ga sicer zastopa srbski agent Zoran Krneta, skladajo s pričakovanji beograjskega kluba, ki ga že nekaj časa mučijo velike finančne težave. Drugo vprašanje pa je, če si lahko srbski gigant privošči plačilo odškodnine, ki jo vodstvo domžalskega kluba kljub temu, da ima Parker s klubom le še polletno pogodbo, pričakuje na svojem računu. saj zapis srbskih kolegov, da lahko Parker v vsakem prestopnem roku zapusti Domžale in odide v tujino, ne drži, vsaj brez plačila odškodnine ne.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…