Težave v Mariboru in Olimpiji? EkipaSN je v današnji številki poročala, da je Dare Vršič zavrnil ponudbo Zlatka Zahoviča o podaljšanju pogodbe, še nekoliko odmevnejši pa je bil članek o romunskem vezistu v zasedbi ljubljanskega prvoligaša.


Zvonko Milojković, ki se je novinarjem časnika predstavil kot Cretujev zastopnik, je namreč zatrdil, da želi Romun zaradi pritiskov zapustiti Olimpijo, ob tem pa pojasnil, da želi z vodstvom kluba doseči sporazumen dogovor o prekinitvi pozimi sklenjene pogodbe. Na besede srbskega nogometnega agenta so se že odzvali tudi v Ljubljani, odgovor pa je ponudil kar sam Cretu, ki zanika besede svojega zastopnika in poudarja, da se v Olimpiji dobro počuti: “S temi zapisi nimam nič. Ko sva jih s punco brala, sva bila jezna, ker to niso moje besede. Ne želim zapustiti Ljubljane, tu se jaz in punca počutiva zelo dobro. Rad imam vse, kar je povezano z Olimpijo.”

Zastopnikove besede so deloma tudi posledice Romunovega dejanja v ponedeljkovem dvoboju z Radomljami, ko je ob menjavi v uvodnih minutah drugega polčasa jezno zakorakal v slačilnico. Ljubljanski strateg Hadžić je potezo svojega varovanca pokomentiral kot nekaj v nogometu normalnega, pri Ekipi pa so ga označili za nespoštljivo reakcijo. Cretu se je za svojo potezo soigralcem že opravičil: “Bil sem nervozen, ker nismo uspeli doseči zadetka. Bili smo boljši, pa nismo zmagali, zato sem se tako odzval. Hočem zmagati vsako tekmo, zato me toliko bolj boli, ko nam to ne uspeva. Takoj naslednji dan sem se opravičil soigralcem, ker vem, da sem naredil napako.”

“Jasno je, da nisem zadovoljen. Ampak zaradi rezultatov, ne zaradi katerega drugega razloga. Vem, da lahko igramo boljše, osvojili smo vsega tri točke. V tem trenutku noben Olimpijin igralec ne more biti vesel,” dodaja Cretu, ki ga je Stojić napovedal kot veliko okrepitev, a za zdaj je 24-letnik kazal precej spremenljive predstave, kar priznava tudi Hadžić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najvišja kazen v minulem krogu pripadla Mariborčanom

Boštjan Jeglič, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je po odigranem 19. krogu P…