Domžalčani so sporočili, da se razhajajo z Miroslavom Ćovilo. 27-letni vezist iz Bosne in Hercegovine, ki je v lanski sezoni pustil zelo dober pečat v koprskem dresu, je namreč z domžalskim klubom po vsega desetih dneh prekinil pogodbo. Ćovilo tako nadaljuje serijo odhodov iz domžalskega Športnega parka, ki ga je po koncu sezone do današnjega dne zaradi takšnih in drugačnih razlogov zapustilo že štirinajst nogometašev. Odhodi pa se po naših informacijah še niso zaključili, pred dnevi smo namreč že pisali, da sta blizu prestopa v švicarski Sion obetavna Miha Kostanjšek in Jernej Papež.


Srbski strateg na klopi Domžal Stevan Mojsilović je pred četrtkovim obračunom z romunsko Astro ostal brez pomembnega aduta na sredini igrišča, saj novinec Igor Banović na uvodni tekmi kvalifikacij za Ligo Europa še nima pravica nastopa. Omenjeni hrvaški vezist v Domžale prihaja kot zamenjava za visokoraslega vezista. 26-letni nogometaš, ki sicer še ni podpisal pogodbe, a je blizu tega, je bil nazadnje član hrvaškega prvoligaša Zadra, za katerega je v minuli sezoni odigral 27 tekem in se štirikrat vpisal med strelce ter šestkrat še asistiral. Banović se bo v Domžalah pridružil Denisu Ljuboviću, s katerim sta igrala že pri Zadru.

“V Nogometnem klubu Domžale je osnovna zahteva do vsakega nogometaša, da je od prvega dne, na vsakem treningu, maksimalno prisoten s telesom, srcem in dušo. To v preteklih dveh tednih pri Miroslavu na žalost ni bilo mogoče in zato je nadaljnje sodelovanje onemogočeno,” je o odhodu Ćovila povedal športni direktor Domžal Matej Oražem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Steber mariborske obrambe jesenski del že zaključil?

Nogometaši Maribora so v državnem prvenstvu na zadnjih treh tekmah vknjižili vseh devet to…