Tudi Mariborčani so reprezentančni premor izkoristili za pripravljalno tekmo, vijoličasti so gostovali v Gerečji vasi. Obračun s članom ptujske Superlige je bil odigran v sklopu praznovanja jubilejne obletnice kluba, varovanci trenerja Anteja Čačića pa so tekmo dobili z izidom 7:1.


Mariborčani so tekmo odigrali brez štirih članskih in treh mladih reprezentantov, prvič pa se je v dresu Maribora predstavil tudi urugvajski vezist Pablo Ceppelini, ki je za dokazovanje dobil dobre pol ure in se v zaključku tekme uspel vpisati tudi med strelce, potem ko je v 89. minuti postavil končni izid obračuna. Dobro formo je v prvem polčasu z dvema zadetkoma potrdil Jean Philippe Mendy, dva zadetka pa je v drugem delu igre dodal tudi Nusmir Fajić. Po enkrat so se med strelce vpisali še Miroslav Cvijanović, Timotej Dodlek in že prej omenjeni Pablo Ceppelini. Na tekmi je priložnost za igro dobil tudi Rok Sirk, ki je po velikih težavah s poškodbami, zaigral prvič po aprilu 201o.

GEREČJA VAS 1:7 MARIBOR
Strelci: Krajnc (50); Mendy (21, 43), Cvijanović (25), Fajić (55, 85), Dodlek (63), Ceppelini (89)
Maribor: Pridigar, Potokar (46 Mevlja), Rajčević, Arghus (62 Kek), Viler, Dodlek, Cvijanović (62 Ceppelini), Mejač, Bohar (68 Sirk), Mendy (46 Ploj), Tavares (46 Fajić). Trener: Ante Čačić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani v soboto računajo na podporo s tribun

Nogometaši Maribora bodo v soboto v Ljudskem vrtu, kot kaže, Domžale gostili pred lepo zas…