Radomljani so, potem ko so se zaradi odhoda Filipa Drakoviča in poškodbe Izidorja Balažiča znašli v precejšnjih težavah z vratarji, našli novo rešitev. Iz vrst ljubljanske Olimpije se je namreč preselil mladi Aljaž Ivačič, ki je včeraj že zaigral na tekmi s kranjsko Zarico.


Ivačič, ki je konec minulega leta dopolnil 21 let, bo za Radomlje kot posojen igral do konca letošnje sezone. Izdelek domžalskega kluba, ki si je izkušnje nabiral tudi na posoji pri trboveljskem Rudarju, je jeseni branil na dveh ligaških tekmah s Krko in Koprom, spomladi pa bo imel možnost, da si nabere še več prvoligaških izkušnjah, kar je poudaril tudi športni direktor ljubljanske Olimpije Milenko Ačimović: “Aljaž je nadarjen vratar, ki potrebuje ustrezen igralni čas za nabiranje potrebnih izkušenj in napredek. V spomladanskem delu bo na razporedu 16 prvenstvenih krogov, v katerih bo imel možnost dokazati svojo kakovost. Nanj vsekakor računamo v naslednji sezoni.”

Radomeljski strateg Dejan Djuranović je sicer med zimo ostal brez pomembnega člena obramba, saj se Matej Centrih ni pojavil na uvodnem treningu. Nekdanji branilec Interblocka in Celja pa se po vesteh iz Estonije trenutno dokazuje na preizkušnji pri Levadii iz Talina, ki jo vodi dolgoletni reprezentant Marko Kristal. Levadia je sicer ob Flori z devetimi naslovi najuspešnejši nogometni kolektiv v državi in je tudi aktualni državni prvak Estonije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…