Današnji uvodni obračun 13. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bo odigran na Areni Z`dežele, kjer bo Celje gostilo Krško. Srečanje so bo pričelo ob 14.45, pravico na srečanju pa bo delil Damir Skomina.


Celjani, ki se nahajajo na sedmem mestu lestvice, bodo proti Krčanom iskali šele drugo domačo zmago v prvenstvu. Varovanci Dušana Kosića so v zadnjem srečanju pred reprezentančnim premorom priznali premoč ljubljanski Olimpiji prav pred svojimi gledalci. Celjani so se v tej sezoni z Krškim pomirili že dvakrat, na Gubcu so remizirali, boli pa predvsem pokalni izpad, kjer so Posavci gladko zmagi v Celju z 0:3. Grofje se bodo zagotovo želeli oddolžiti za ta poraz, točke pa so seveda nujne, v kolikor si želijo Celjani po lestvici čim prej v prvo polovico.

Krčani prihajajo v Celje na krilih dveh remijev izpred reprezentančne pavze, ki bi jih nedvomno radi čim prej nadgradili, saj nujno potrebujejo točke, da se odlepijo od dna lestvice. Danes imajo v Celju idealno priložnost, da bi se z morebitno zmago lahko zavihteli pred velenjski Rudar, ki ima dve točki prednosti na prvenstveni lestvici. Prihajajo pa Krčani v Celje okrepljeni s kar tremi novinci, zeleni dres bodo v nadaljevanju sezone nosili Dario Čavar, Stephen Wiredu in Samuel Koney Mensah, in trener Posavcev Alen Ščulac upa, da bodo prav ti nogometaši, dodali njegovi ekipi tisti ščepec v igri, ki ga išče že od začetka sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čontala: Dogajanja v zvezi z Zalokarjem ne želim komentirati

Pred včerajšnjim obračunom med Muro in Mariborom je za nekaj nemira v taboru črno-belih po…