Celjani so torek izkoristili za prijateljski obračun s tretjeligaškim Zagorjem, ki so mu zabili osem zadetkov, sicer kar sedem v drugem polčasu. Zagorjani so sicer v soboto odigrali zasavski derbi s trboveljskim Rudarjem, ki so ga dobili s tremi zadetki.


Grofje sicer niso nastopili v najmočnejši zasedbi, saj so manjkali Matic Kotnik, Sebastjan Gobec, Marko Krajcer, Blaž Vrhovec, Igor Jugović, Miha Zajc, Dragan Čadikovski in Franklin Vicente. Strateg Miloš Rus je priložnost namenil kombinirani zasedbi. Tri gole je dosegel Gregor Bajde, dva Ivan Jovanović, po enega pa Nejc Plesec, Matic Žitko in Iztok Močivnik. Miloš Rus je za uradno spletno stran kluba po tekmi namenil naslednje besede: “Današnji dan je bil zelo delaven. Sprva trening, potem trening tekma, na kateri smo želeli določene stvari iz treninga izpopolniti še v sami igri na tekmi. Nekatere so bile dobre, nekatere malo manj. Najpomembneje je, da je za nami uspešen dan. Zdaj misli usmerjamo proti sobotni tekmi s Koprom. V naslednjih dneh bo sledil trening na dan.”

ZAGORJE 0:8 CELJE
Strelci: Bajde (15, 69, 73), Jovanović (49, 78), Plesec (56), Žitko (67), Močivnik (87)
Celje: Mujčinović, Vidmajer, Borenović, Žitko, Centrih , Ermenc, Kolman, Žurej, Plesec, Bajde, Jovanović. Igrali so še: Korošec, Močivnik in Verbič. Trener: Miloš Rus.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Steber mariborske obrambe jesenski del že zaključil?

Nogometaši Maribora so v državnem prvenstvu na zadnjih treh tekmah vknjižili vseh devet to…