Načrt priprav so danes razkrili tudi pri celjskem prvoligašu. Grofje so z individiualnimi treningi pričeli že danes, tako pa bo vse do 12. januarja, ko se bodo zbrali na prvem skupnem treningu. Na njem zagotovo ne bo Dejana Đermanovića, ki se po izteku posoje vrača v vrste ljubljanske Olimpije.


Nekdanji nogometaš sarajevske Slavije, Krškega, velenjskega Rudarja in bolgarskega Litexa se je na Areno Petrol preselil sredi poletja, celjski dres prvič oblekel v petem krogu, ko so grofje pred domačimi gledalci ugnali Maribor. V jesenskem delu sezone je za Celje odigral deset ligaških preizkušenj in ostal brez doseženega zadetka, a je ob tem potrebno poudariti, da je v igro vstopal ob izteku srečanja, saj je skupno zbral vsega 195 minut. 26-letni napadalec je tako še drugi nogometaš, ki se je poslovil od mesta ob Savinji, saj se bo, kot smo pred dnevi poročali prvi, Mislav Oršić kariero nadaljeval v Južni Koreji.

Kot že zapisano, bodo Celjani prvi skupni trening opravili 12. januarja, dvakrat pa se bodo podali tudi v hrvaško Istro. Od 27. januarja naprej bodo pet dni bivali v Novigradu, med 9. in 13. februarjem pa bodo trenirali še v Umagu. Prvo pripravljalno srečanje bo četa trenerja Simona Rožmana odigrala 20. januarja, ko se bo odpravila k severnim sosedom in se pomerila s tretjeligašem ATSW Wolfsbergerjem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…