Celjani so se od torka pa do danes na nadaljevanje sezone pripravljali v istrskem Novigradu, kjer so trenirali na igrišču z naravno zelenico. Potem ko so v četrtek ugnali Osijek, so pred začasnim slovesom od Istre premagali še Krško.


Vodilno moštvo drugoligaškega tekmovanja je v prvem polčasu svojo mrežo ohranilo nedotaknjeno, pa čeprav so si varovanci trenerja Simona Rožmana pripravili kar lepo število priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene. Grofje za nezbranost v zaključku akcij niso bili kaznovani, kar so v drugem polčasu izkoristili in po dobri uri igre v razmiku treh minut zabili dva zadetka. V 58. minuti je bil uspešen Benjamin Verbič, tri minute kasneje je končni izid srečanja postavil Gregor Bajde, ki je jeseni dobršen del sezone izpustil zaradi poškodbe. Celjani so se tako razveselili še četrte zmage v zimskem pripravljalnem obdobju.

Štajerci se bodo sicer v Istro še vrnili, saj bodo med 9. in 13. februarjem pet dni preživeli v Umagu.

CELJE 2:0 KRŠKO
Verbič (58′), Bajde (61′)
Celje – prvi polčas: Mujčinović, Jakolić, Borenović, Žitko, Zbičajnik, Vrhovec, Jugović, Kubo, Ahmedi, Lendrić, Sunny. Drugi polčas: Barukčić, M. Klemenčič, Borenović, Frelih, Zbičajnik, Miškić, Pungaršek, Fasvald, Bajde, Verbič, Bašić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…