Novogoričani in Celjani so popoldne odigrali pripravljalno srečanje v Ajdovščini. Edini zadetek je padel šele v 88. minuti, ko je po prodoru iz dvajsetih metrov zadel Benjamin Verbič in zagotovil zmago Celjanom.


Za Novogoričane je bila to prva tekma v tem pripravljalnem obdobju, trener Luigi Apolloni pa ni mogel računati na Bruna Vicenteja in prvega vratarja Alexa Cordaza, zato je priložnost dobil Januš Štrukelj, saj je Vasja Simčič odšel na posojo v Koper. V dresu Gorice pa se je prvič predstavil novinec Marshal Mfon Johnson. V čvrsti in dinamični tekmi je moral sodnik Matej Jug pokazati kar nekaj kartonov, pet minut pred koncem rednega dela pa je branilec Celja Matej Centrih prejel rdeči karton.

Celjani bodo naslednje srečanje odigrali v soboto, ko se bodo pomerili z Interjem iz Zaprešića, Goričani pa bodo igrali dan kasneje, ko se bodo ravno tako pomerili s hrvaškim klubom, prvoligašem iz Zadra.

GORICA 0:1 CELJE
Verbič

Gorica: Štrukelj, Širok, Enow, Berardocco, Checcucci, Modolo, Bazzoffia, Celcer, Danilevičius, Marshall, Rapai. Igrali so še: Frlež, Vanin, Jogan, Gigli, Kavčič, Favalli, Džuzdanović, Lapadula, Vetrih, Misuraca, Jakovljević, Coda. Trener: Luigi Apolloni.
Celje – prvi polčasi: Kotnik, Centrih, Borenović, Vasov, Vidmajer, Vrhovec, Jugović, Bajde, Zajc, Ploj, Žurej. Drugi polčas: Mujčinović, Gaber, Centrih, Vasov, Gobec, Kolman, Miškić, Pungaršek (Ermenc), Močivnik, Verbič, Jovanović. Trener: Miloš Rus.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…