Od četrtka naprej uvodne kilometre nabirajo tudi nogometaši celjskega prvoligaša. Miloš Rus svoje varovance pripravlja na težak spomladanski del sezone, v katerem bodo skušali Celjani po lestvici splezati višje.


Rumeno-modrega dresa spomladi ne bosta nosila Dragan Čadikovski in Franklin Vicente, ki sta zapustila Areno Petrol, Rus pa bo v obrambi zagotovo pogrešal Marka Krajcerja, steber celjske obrambe namreč okreva po poškodbi noge, ki ga bo za nekaj časa oddaljila iz nogometnih igrišč. V celjskem taboru so zaenkrat potrdili šest prijateljskih srečanj, s tremi pa se zaenkrat še dogovarjajo. Tekme pripravljalnega obdobja bodo Celjani odprli s hrvaškim tretjeligašem Bistro, ki ga uspešno vodi Slovenec Iztok Kapušin, v nadaljevanju pa se bodo pomerili še z Gorico, zaprešićkim Interjem, Triglavom, Aluminijem in AH Mas Techom.

S celjskim moštvom zaenkrat vadita tud nekdanji član Domžal, Radomelj in Borussie Neunkirchen Emir Ljubijankić ter Francoz s slovenskimi koreninami Nicolas Rajšel, produkt mladinske šole PSG-ja, ki je pred časom treniral tudi pri Olimpiji in Domžalah.

Spored pripravljalnih tekem:
Celje – Bistra (18. januar)
Gorica – Celje (21. januar)
Celje – Inter Zaprešić (25. januar)
Triglav – Celje (1. februar)
AH Mas Tech – Celje (15. februar)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija kljub vodstvu le do točke

Zadnja tekma 18. kroga Prve lige Telemach, se je odigrala v Stožicah. Tokrat je bil na spo…