Od četrtka naprej uvodne kilometre nabirajo tudi nogometaši celjskega prvoligaša. Miloš Rus svoje varovance pripravlja na težak spomladanski del sezone, v katerem bodo skušali Celjani po lestvici splezati višje.


Rumeno-modrega dresa spomladi ne bosta nosila Dragan Čadikovski in Franklin Vicente, ki sta zapustila Areno Petrol, Rus pa bo v obrambi zagotovo pogrešal Marka Krajcerja, steber celjske obrambe namreč okreva po poškodbi noge, ki ga bo za nekaj časa oddaljila iz nogometnih igrišč. V celjskem taboru so zaenkrat potrdili šest prijateljskih srečanj, s tremi pa se zaenkrat še dogovarjajo. Tekme pripravljalnega obdobja bodo Celjani odprli s hrvaškim tretjeligašem Bistro, ki ga uspešno vodi Slovenec Iztok Kapušin, v nadaljevanju pa se bodo pomerili še z Gorico, zaprešićkim Interjem, Triglavom, Aluminijem in AH Mas Techom.

S celjskim moštvom zaenkrat vadita tud nekdanji član Domžal, Radomelj in Borussie Neunkirchen Emir Ljubijankić ter Francoz s slovenskimi koreninami Nicolas Rajšel, produkt mladinske šole PSG-ja, ki je pred časom treniral tudi pri Olimpiji in Domžalah.

Spored pripravljalnih tekem:
Celje – Bistra (18. januar)
Gorica – Celje (21. januar)
Celje – Inter Zaprešić (25. januar)
Triglav – Celje (1. februar)
AH Mas Tech – Celje (15. februar)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se v Murski Soboti obeta prodaja velikega talenta?

Kljub slabi formi moštva in nesoglasij znotraj ekipe, se v Murski Soboti vseeno nadejajo p…