Celjani so se včeraj popoldne v Zrečah pomerili z zaprešićkim Interjem in v težkih pogojih izgubili z 1:0. Strateg Celjanov je sicer tekmo začel s kombinirano zasedbo, saj so v začetni enajsterici zaigrali tudi Mujčinović, Borenović in Plesec, v celjskem dresu pa se je znova predstavil tudi povratnik Dragan Čadikovski.


“Na tekmi proti Olimpiji smo bili že bolj agresivni in odločni, čeprav še vedno premalo blizu nasprotniku. To je zdaj cilj za naprej, da smo še bližje in, da bo igra proti Mariboru še na višji ravni. Prej ali slej se bo obrnilo na bolje. V Maribor gremo s ciljem, da poizkusimo čim več iztržiti,” je po koncu srečanja s hrvaškim drugoligašem povedal trener Celja Miloš Rus, ki je včerajšnji obračun izkoristil tudi za preverjanje treh novincev iz Kolumbije, ki so trenutno na preizkušnji. Gre za Dejverja, Mauricia in Diega.

CELJE 0:1 INTER ZAPREŠIĆ
Celje: Mujčinović, Korošec, Borenović, Žitko, Vidmajer, Jugović, Kolman, Čadikovski, Verbič, Plesec, Žurej. Igrali so še: Krajcer, Bajde, Srdić, Dejver, Diego, Mauricio. Trener: Miloš Rus.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brez golov v Murski Soboti

Zadnja nedeljska tekma je bila odigrana danes, ob 17:30, v Murski Soboti. Mura je v 23. kr…