Moštvo Celja v spomladanskem delu sezone tarejo številne težave s poškodbami. Trener Miloš Rus je v dobrem tednu namreč izgubil še dva pomembna člena prve enajsterice, Igorja Jugovića in Gregorja Bajdeta.


Igor Jugović, ki je v letošnji sezoni izpustil le eno ligaško tekmo, bo zaradi poškodbe sprednje križne vezi moral na operativni poseg, ki ga bo iz igrišč oddaljil za kar šest mesecev. Sobotni obračun z novomeško Krko je tako terjal še drugo veliko žrtev, saj se je pri Dolenjcih že v uvodu srečanja poškodoval Alen Vučkić, ki si je zlomil mečnico, medtem ko je Jugović, ki je ob številnih poškodbah v celjskem taboru znova zaigral v obrambi, igrišče zapustil v 37. minuti. Celjani so v torek v prijateljskem obračunu premagali Zagorje, a je srečanje terjalo nov davek, saj ga je zaradi poškodbe stegenske mišice predčasno končal Gregor Bajde, ki bo počival vsaj tri tedne.

Dvojec se je na listi poškodovanih pridružil številni zasedbi poškodovanih grofov, saj so minuli obračun s Krko izpustili Marko Krajcer, Matic Kotnik, Boban Vasov, Matej Centrih, Ivan Jovanović in Marijo Močić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Aleš Arnol o novih izzivih: “Iskreni odnosi in odlična energija nas vodijo naprej”

NK Bravo je po izjemni sezoni 2023/24, v kateri so dosegli rekordnih 50 točk in se uvrstil…