Letošnja sezona se počasi že preveša v fazo, ko je že potrebno razmišljati tudi o kadrovski podobi moštev za prihajajoče tekmovalne izzive. Vodstvo Gorice je že pozimi z nekaterimi posamezniki, tudi Grego Sorčanom, podaljšalo sodelovanje, zdaj pa je to storilo tudi z Urošem Celcerjem.


Bočni branilec sinje-modri dres nosi že peto sezono, po sklenitvi novega dogovora pa bo na severu Primorskem vstopil tudi v šesto leto staža. “Vesel sem, da bom tudi v prihodnji sezoni nosil dres Gorice. Do novega dogovora je prišlo hitro. Klub je bil korekten do mene, sam se bil korekten do njega, tako da težav z podaljšanjem ni bilo,” je po sklenitvi enoletne pogodbe, ki pa se lahko podaljša še za eno sezono, dejal 28-letni Mariborčan. Otrok mariborskega kluba je v prvoligaški konkurenci odigral že 101 tekmo, od tega 92 v novogoriškem dresu, ki si ga je v letošnji sezoni nadel 15-krat. 

Vodstvo goriškega prvoligaša v naslednjih tednih čaka še nekaj dela, saj pogodbe potečejo tudi Tilnu Nagodetu, kapetanu Alenu Joganu in prvem strelu Miranu Burgiću.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanji grof popeljal kockice med štiri

Veseli december je letos malce nenavaden. Po času korone in dodelitvi Katarju organizacijo…