Nogometaši kranjskega Triglava so na včerajšnjem obračunu v Piranu remizirali s Slobodo iz Tuzle, strateg Gorenjcev Siniša Brkić pa je bil zadovoljen s prikazano igro celotnega moštva, tako tistih izkušenejših, kakor tudi mlajših nogometašev.


“Zelo sem zadovoljen z videnim na tekmi proti Slobodi. Prikazali smo veliko kombinatorike in želje po igri, na začetku drugega polčasa smo malce viseli, a smo goste hitro pritisnili in jih v igri povsem razbili. Poudarjam, da nisem zadovoljen samo z rezultatom, saj so sodniki Slobodi priznali zadetek, ki ga sploh ni bilo,” se je včerajšnjega obračuna na piranskem igrišču z umetno travo dotaknil 42-letni strateg, ki na obračunu ni računal na Luko Majcna, Alena Krcića, Vlada Šmita in Nejca Križaja, slednji so opravili močan trening. Brkić pa je bil še posebej zadovoljen s predstavo Udoviča in Grvale, ki se je vpisal tudi med strelce, omenjena igralca pa sta po besedah Brkića še dodatno zaostrila konkurenco v prvem moštvu. Edini gorenjski prvoligaš bo s treningi nadaljeval v hrvaškem Medulinu, kjer bodo imeli boljše pogoje za delo, kot v domačem okolju: “Zdaj bo poudarek zgolj na taktiki. Uigravali bomo linije, saj moramo v vsakem trenutku poznati razmišljanje soigralca. Pomembno bo, da bomo znali v pravih trenutkih stopiti na žogo, igrati organizirano obrambo in ne zgolj brezglavo napadati. Zares sem zadovoljen, ker mladi nenehno pritiskajo, izkušenejši pa se ne predajajo.”

Triglav bo v Istri odigral tudi dve tekmi, že danes se bodo Kranjčani pomerili s Čelikom iz Zenice, v četrtek pa še z zaprešićkim Interjem, domov pa se vrnejo v soboto.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…