Nogometaši kranjskega Triglava so na včerajšnjem obračunu v Piranu remizirali s Slobodo iz Tuzle, strateg Gorenjcev Siniša Brkić pa je bil zadovoljen s prikazano igro celotnega moštva, tako tistih izkušenejših, kakor tudi mlajših nogometašev.


“Zelo sem zadovoljen z videnim na tekmi proti Slobodi. Prikazali smo veliko kombinatorike in želje po igri, na začetku drugega polčasa smo malce viseli, a smo goste hitro pritisnili in jih v igri povsem razbili. Poudarjam, da nisem zadovoljen samo z rezultatom, saj so sodniki Slobodi priznali zadetek, ki ga sploh ni bilo,” se je včerajšnjega obračuna na piranskem igrišču z umetno travo dotaknil 42-letni strateg, ki na obračunu ni računal na Luko Majcna, Alena Krcića, Vlada Šmita in Nejca Križaja, slednji so opravili močan trening. Brkić pa je bil še posebej zadovoljen s predstavo Udoviča in Grvale, ki se je vpisal tudi med strelce, omenjena igralca pa sta po besedah Brkića še dodatno zaostrila konkurenco v prvem moštvu. Edini gorenjski prvoligaš bo s treningi nadaljeval v hrvaškem Medulinu, kjer bodo imeli boljše pogoje za delo, kot v domačem okolju: “Zdaj bo poudarek zgolj na taktiki. Uigravali bomo linije, saj moramo v vsakem trenutku poznati razmišljanje soigralca. Pomembno bo, da bomo znali v pravih trenutkih stopiti na žogo, igrati organizirano obrambo in ne zgolj brezglavo napadati. Zares sem zadovoljen, ker mladi nenehno pritiskajo, izkušenejši pa se ne predajajo.”

Triglav bo v Istri odigral tudi dve tekmi, že danes se bodo Kranjčani pomerili s Čelikom iz Zenice, v četrtek pa še z zaprešićkim Interjem, domov pa se vrnejo v soboto.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…