Z zimskim kadrovanjem so pričeli tudi pri kranjskem Triglavu, kjer so v svoje vrste zvabili Mateja in Aleša Poplatnika, ki sta se od kranjskega dresa poslovila po koncu minule sezone, ko sta bila pomembna člena kranjskega prvoligaša.


“Poklical naju je trener Siniša Brkič in naju povabil na sestanek, kjer nama je predstavil načrte ter vizijo kluba v nadaljevanju sezone. Tudi midva sva predstavila svoj pogled, nato smo se dogovorili še o podrobnostih in sklenili sodelovanje. Všeč nama je načrt in menim, da ga bomo izpolnili,” je vrnitev v kranjski Športni center pokomentiral starejši od bratov Poplatnik, Aleš, ki se je v ekipi Triglava lani v 18 nastopih veselil dveh zadetkov. Ob vrnitvi v staro sredino veselja ni skrival niti Matej Poplatnik, ki je v lanski sezoni v bordo dresu zbral kar 34 nastopov in dosegel tudi pet zadetkov: “Vesel sem, da se vračam v Triglav, kjer bom lahko znova igral prvoligaški nogomet. Moram priznati, da sem pogrešal tekme, zato je ta dogovor še kako dobrodošel. Pripravljenost ni vprašljiva, pa tudi časa do nadaljevanja je dovolj, da se uigram s soigralci, ki jih sicer bolj ali manj poznam že od prej.”

Poplatnika sta poleti trenirala s selekcijo SPINS, jeseni pa sta samostojno trenirala in vzdrževala pripravljenost ter skušala kranjskega prvoligaša obdržati med prvoligaši.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…