Celjani, ki se v teh dneh na nadaljevanje sezone pripravljajo v  so v minulih dneh predstavili dva novinca. Japonec Yuto Kubo in Hrvat Ivan Lendrić sta ofenzivno usmerjena nogometaša, na Areni Petrol pa bi se lahko do konca prestopnega roka zgodil prihod še kakšnega novinca.


Na včerajšnji tekmi z Osijekom so tako zaigrali štirje nogometaši, ki s Celjani uradno še nimajo sklenjene pogodbe. Simon Rožman je lahko že v prvem polčasu spremljal igro hrvaškega branila Romića, v drugem polčasu pa so priložnost dobili še Armands Petersons, ki se je pred tedni dokazoval tudi na preizkušnji v Domžalah, ter dvojec ljubljanskega Brava, ki je sicer v “lasti” Darka Klariča, ki že dolga leta pomaga tudi celjskemu klubu. Že na uvodni tekmi z ATSV Wolfsbergom je na poziciji levega bočnega branilca zaigral David Frelih, na nasprotni strani igrišča pa se dokazuje mladinski reprezentant Marko Klemenčič, sicer brat dve leti starejšega Tilna Klemenčič, ki se je v Celje preselil lani poleti in si z odličnimi predstavami hitro izboril mesto v začetni enajsterici trenerja Rožmana. Bratoma Klemenčič ni skupno le to, da se najbolje znajdeta na poziciji desnega bočnega branilca, tudi vizualno sta sta si izredno podobna.

Mlajši od bratov Klemenčič se je v začetku leta z mladinsko izbrano vrsto veselil tretjega mesta na mednarodnem turnirju v ruskem St. Petersburgu. (Foto: granatkin.com)
Mlajši od bratov Klemenčič se je v začetku leta z mladinsko izbrano vrsto veselil tretjega mesta na mednarodnem turnirju v ruskem St. Petersburgu. (Foto: granatkin.com)
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…